Ballondecoraties … gemaakt van gerecycled kunststof

Ontdek de duurzame feestbeleving van Party Island Curacao.
Samen met Ball-on brengen we gerecyclede kunststof ballen pilaren naar Curaçao.
Vier feest met een positieve impact op het milieu en draag bij aan een schonere toekomst.

Duurzamer


De kleurrijke ball(on)nen worden in Nederland gemaakt uit gerecycled kunststof en zijn geschikt voor meerjarig buitengebruik. Door deze milieuvriendelijke feestdecoraties te kiezen, draag je bij aan het verminderen van plastic en latex vervuiling op en rond Curaçao.

Mooier


De ballonnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Allereerst zijn ze door een UV-coating kleurbestendig waardoor ze onder alle weersomstandigheden kunnen worden gebruikt. Tevens blijven ze jarenlang mooi en je hoeft ze niet op te blazen.

Voordeliger


Onze ballen pilaren zijn een slimme investering op lange termijn. In plaats van telkens opnieuw ballonnen te moeten kopen voor elk feest of evenement, bieden onze herbruikbare pilaren een duurzame en kostenefficiënte oplossing.

Ontdek onze pilaren en personaliseer ze naar uw wensen!

Extra opties voor aandacht en interactie!

De halve bal

De halve bal is ideaal voor het presenteren van producten waarbij interactie met de klant gewenst is. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld testers of visitekaartjes. Uiteraard kunnen ze net als andere ballen ook los worden gebruikt of geïntegreerd in een ballonpilaar.

Productpresentatie

De transparante bal met een diameter van 21cm is iets bijzonders. Het is de ideale manier om producten te presenteren. Uw klanten kunnen de inhoud in één oogopslag zien en met LED verlichting geef je er een bijzonder accent aan.

Transparante display

Creëer een echte blikvanger met ons transparante reclamebord. Bevestig het rechtstreeks aan de muur, of creëer zelfs een aantrekkelijke promotionele display door het bovenop een kleurrijke ballonpilaar, -poort of statafel te plaatsen.

Ontwerp uw eigen bedrijfspilaar en creëer een unieke uitstraling!

Ondek het geheim van Ball-on


Stel je een “ballon” voor die je niet hoeft op te blazen en nooit meer leegloopt.

Wij hebben een luxe glanzende bal van gerecycled kunststof ontwikkeld. Deze is ook nog eens supervriendelijk voor het milieu en blijft jarenlang mooi.

Bekijk in de animatie ons concept van duurzame ballondecoraties.

Winkelwagen
Open chat